Vantaa

Täyden palvelun hammaslääkäriasema

Täyden palvelun hammaslääkäriasema Sympatum palvelee Keravalla helppojen yhteyksien päässä Vantaalta. Sijaintimme on kätevästi 5min kävelymatkan päässä rautatieasemalta, jonka ansiosta meillä käy Keravan lisäksi paljon asiakkaita myös Vantaalta ja muilta lähialueilta! Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun, oli kyseessä sitten hampaan paikkaus, vaativa suukirurginen toimenpide tai vaikka hampaiden valkaisu.

Kaikki hammashoito- ja hammaslääkäripalvelut saman katon alta

Palveluumme kuuluu kaikki perustarkastuksista vaativimpiin toimenpiteisiin, sekä myös esteettinen hammashoito. Perushammashoito on suun terveyttä edistävää ja ylläpitävää hoitoa, joka myös auttaa suun ongelmien ja hammassairauksien ehkäisemisessä. Mitä aikaisemmin mahdolliset alkavat ongelmat havaitaan, sitä helpompaa on monesti myös niiden hoito. Säännölliset suuhygienistin tai hammaslääkärin suorittamat tarkastukset ovat tärkeitä suun hyvinvoinnin kannalta.

Erikoishammaslääkäri suorittaa yleensä vaativammat toimenpiteet, kuten juurihoidot, oikomishoidot ja suukirugiset toimenpiteet. Erikoisalaamme kuuluu myös esimerkiksi iensairauksien hoito ja protetiikka. Asiantuntevan henkilökunnan lisäksi meiltä löytyy myös ajan tasalla oleva tekniikka ja laitteisto, johon lukeutuu mm. täysin tietokoneohjattu Cerec -tekniikka, jonka avulla voidaan tehdä paikat ja pinnoitteet todella tarkasti ja nopeasti. Tarjoamme myös kaikki hammashoitoon liittyvät röntgenpalvelut.

Esteettisellä hammashoidolla voidaan korjata hampaiden väriä, pintaa, muotoa ja asentoa. Tyypillisiä toimenpiteitä ovat hampaiden valkaisu, pinnoitus sekä erilaiset hammasproteesit.

Ota yhteyttä ja varaa aika

Meiltä saat kaikki hammaslääkäripalvelut asiantuntevasti toteutettuna, oli kyseessä vaativa erikoishammaslääkärin suorittama toimenpide, perushammashoitoon kuuluva tarkastus tai vaikka hampaan paikkaus. Laadimme jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jolla päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

Löydät meidät Keravalta kätevän matkan päästä Vantaalta – Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin sinulle sopivasta hoidosta, tai varaa heti aika!

Tykkää meistä acebookissa!