Tuusula

Hammashoito & hammaslääkäri

Sympatum on Tuusulan läheisyydessä Keravalla toimiva hammaslääkäriasema, joka tarjoaa kaikki hammashoito- ja hammaslääkäripalvelut asiantuntevasti. Sijaintimme on kätevästi viiden minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta, jonka ansiosta meillä käy paljon asiakkaita Keravan lisäksi myös Tuusulasta, sekä muilta lähipaikkakunnilta. Meiltä saat asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun, oli kyseessä perushammashoito, hampaiden valkaisu tai vaikka erikoishammaslääkärin palvelut.

Tarjoamme kaikki hammaslääkäripalvelut joustavasti ja laadukkaasti. Jokaiselle asiakkaalle tehdään oma yksilöllinen hoitosuunnitelma. Osa palveluista on enemmän suun terveyttä ylläpitävää ja ongelmia ennaltaehkäisevää hammashoitoa, kun taas esimerkiksi erikoishammaslääkäri puolestaan keskittyy enemmän vakavampien ja pidemmälle kehittyneiden olemassaolevien ongelmien korjaamiseen.

Monipuolinen ja kattava palvelu

Suuhygienistillä käyminen edistää ja ylläpitää suun terveyttä. Samalla se myös auttaa omalta osaltaan ennaltaehkäisemään suun ongelmia ja hammassairauksia, kun mahdolliset alkavat muutokset päästään havaitsemaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja niihin pystytään reagoimaan ajoissa. Perushammashoitoon kuuluvat säännölliset tarkastukset auttavat huomaamaan ja hoitamaan mahdolliset ongelmat ennen pahempien oireiden ja kipujen alkamista.

Erikoishammaslääkäri toteuttaa monesti perushammashoitoa vaativammat toimenpiteet, kuten oikomishoidot, vaativat juurihoidot, sekä iensairauksien hoitoon, protetiikkaan ja suukirurgiaan liittyvät toimenpiteet. Käytössämme on ajan tasalla oleva tekniikka, jonka ansiosta voimme tarjota myös nykyaikaiset röntgenpalvelut, sekä hampaiden paikkauksen ja pinnoituksen täysin tietokoneohjatulla Cerec -tekniikalla. Cerec mahdollistaa tarkan lopputuloksen nopealla aikataululla; kaikki voidaan tehdä yhden vastaanottokäynnin aikana.

Meiltä saat myös esteettiseen hammashoitoon kuuluvat palvelut pitäen sisällään esimerkiksi hammasproteesit, hampaiden pinnoituksen ja hampaiden valkaisun. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisen ja laadukkaan palvelun, oli kyseessä suuhygienistillä käynti, erikoishammaslääkärin suorittama vaativampi toimenpide tai jotain siltä väliltä.

Yksilölliset hammashoito- ja hammaslääkäripalvelut Keravalla kätevän matkan päässä Tuusulasta – Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tykkää meistä acebookissa!