Kerava

Hammaslääkäri & hammashoito Keravalla

Sympatum on Keravalla toimiva täyden palvelun hammaslääkäriasema, jonka palveluihin kuuluu niin perushammashoito, erikoishammaslääkärin palvelut, kuin esteettinen hammashoitokin, kuten hampaiden valkaisu. Keskeisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla myös muualta; löydät meidät kätevästi viiden minuutin kävelymatkan päästä rautatieasemalta!

Kaikki hammaslääkäripalvelut samasta paikasta

Perushammashoitoon kuuluvat säännölliset tarkastukset ennaltaehkäisevät suun ja hampaiden ongelmia ja sairauksia. Tarkastuksessa kannattaa käydä vaikkei kipuja tai muita oireita olisikaan, sillä ongelmat saadaan hoidettua parhaalla mahdollisella tavalla silloin, kun ne huomataan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Säännöllisissä tarkastuksissa ja suuhygienistillä käyminen edistää ja ylläpitää omalta osaltaan suun terveyttä.

Perushammashoidon lisäksi saat meiltä myös erikoishammaslääkärin palvelut. Teemme asiantuntevasti esimerkiksi oikomishoidot, juurihoidot, sekä suukirurgiset toimenpiteet. Erikoisosaamiseemme kuuluu myös iensairauksien hoito ja protetiikka. Lisäksi tarjoamme röntgenpalvelut. Käytössämme on täysin tietokoneohjattu Cerec -tekniikka, jonka mahdollistamana paikat ja pinnoitteet voidaan tehdä todella tarkasti ja nopeasti jopa yhden vastaanottokäynnin aikana.

Puhtaasti suun ja hampaiden terveyttä edistävien hammaslääkäripalveluiden lisäksi tarjoamme samalla ammattitaidolla myös esteettisen hammashoidon palvelut, oli kyseessä esimerkiksi hampaiden valkaisu, pinnoitus, oikomishoito tai hammasproteesi.

Yksilöllinen palvelu

Laadimme aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnittelman, jonka pohjalta suoritamme tarvittavat toimenpiteet. Tarjoamme laadukkaan ja asiantuntevan palvelun, olipa kyseessä suuhygienistillä käynti, vaativa suukirurginen toimenpide, hampaan paikkaus tai vaikka hampaiden valkaisu. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Tykkää meistä acebookissa!