Järvenpää

Hammaslääkäriasema

Sympatum on Järvenpään läheisyydessä Keravalla toimiva täyden palvelun hammaslääkäriasema, jonka palveluihin kuuluu niin perushammashoito, erikoishammaslääkärin palvelut, kuin esteettinen hammashoitokin pitäen sisällään esimerkiksi hampaiden valkaisun.

Keskeisen sijaintimme takia meille on helppo tulla ja Keravan lisäksi meillä käy paljon asiakkaita myös Järvenpäästä; löydät meidät helposti viiden minuutin kävelymatkan päästä rautatieasemalta!

Hammashoito ja hammaslääkäripalvelut

Palveluumme kuuluu monipuolisesti kaikki hammashoitopalvelut, kuten perushammashoito, erikoishammaslääkärin palvelut ja esteettinen hammashoito. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme asiantuntevan ja laadukkaan palvelun, olipa kyseessä vaativa suukirurginen toimenpide, suuhygienistillä käynti tai vaikka hampaiden valkaisu. Ennen toimenpiteitä laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka pohjalta toteutamme tarvittavat toimenpiteet.

Suuhygienistillä käyminen ylläpitää ja edistää suun terveyttä, sekä auttaa myös omalta osaltaan ennaltaehkäisemään hammassairauksia ja muita suun ongelmia. Perushammashoitoon kuuluvissa tarkastuksissa kannattaa käydä säännöllisin väliajoin vaikkei kipuja tai muita oireita olisikaan, sillä mahdolliset alkavat ongelmat saadaan hoidettua sitä paremmin, mitä varhaisemmassa vaiheessa ne huomataan.

Erikoishammaslääkärin palveluun kuuluu yleensä esimerkiksi oikomishoidot, juurihoidot, iensairauksien hoito, protetiikka, sekä suukirurgia. Tarjoamme myös röntgenpalvelut. Meillä on käytössämme nykyaikainen ja täysin tietokoneohjattu Cerec -tekniikka, jonka mahdollistaa esimerkiksi hampaiden paikkauksen ja pinnoituksen helposti ja tarkasti yhden vastaanottokäynnin aikana. Lisäksi saat meiltä esteettisen hammashoidon palvelut, kuten valkaisut, pinnoitukset, ja proteesit.

Kaikki hammaslääkäripalvelut Keravalla helpon ja kätevän matkan päässä Järvenpäästä – Varaa aika!

Tykkää meistä acebookissa!