Erikoishammaslääkärit

Erikoishammaslääkäripalvelut

Erikoishammaslääkäripalvelut Keravalla helppojen kulkuyhteyksien päässä. Meiltä saat yksilöllisesti ja ammattitaidolla toteutettuna esimerkiksi oikomishoidot, suurkirurgiset toimenpiteet, iensairauksien hoidon, juurihoidot ja anestesiatoimenpiteet. Kaikki hammaslääkäri- ja erikoishammaslääkäripalvelut kätevästi saman katon alta – tutustu tarkemmin ja kysy lisää, tai varaa aika!

Hampaiden oikomishoito

EHL, Armando Gale     

Olen oikomishoidon erikoishammaslääkäri jo vuodesta 1991. Toimin päätyössäni Vantaan kaupungin Leinikkitien hoitolassa ja Helsingin kaupungin Mannerheimintien hammashoitolassa sekä suun erikoishoidon yksikössä.  Kliinisen hoitotyön lisäksi osallistun erikoistuvien hammaslääkäreiden koulutukseen ohjaajana sekä Vantaalla että Helsingissä.

Erityisosaamistani ovat lasten ja aikuisten oikomishoito, joka vaatii monialaista yhteistyötä muiden erikoishammaslääkäreiden kanssa.

Kielitaito:  suomi, espanja ja englanti

Oletko harkinnut oikomishoidon aloittamista?

Oikomishoidolla voidaan parantaa purennan toimintaa sekä hampaiston ulkonäköä.  Oikomiskonsultaatiossa saat tietoa hoitovaihtoehdoista ja niiden kustannuksista.
Varaa aika vastaanotolleni, niin keskustelemme lisää.

 

 

 

Suukirurgia
EHL, Jarmo Rihtniemi

 

 

Parodontologia (iensairaudet)
HLT, EHL, Marja Noponen

 

 

 

Endodonttia (juurihoito)
EHL, Leena Rihtniemi

 

 

 

Protetiikka
EHL, Minna Penttala

 

 

Anestesialääkäri
Mauri Numminen

Tykkää meistä acebookissa!